Patiesi stāsti

26.01.2012Stiprais stāsts-"Es izvēlējos bērnus"

SANITAI UNGUREI ir četrdesmit gadu, un jau vienpadsmit no tiem viņai nākas sadzīvot ar multiplo jeb izkaisīto sklerozi. Taču pats, pats īpašākais Sanitas stāstā ir tas, ka, zinot savu diagnozi, viņa izvēlējās laist pasaulē bērnus.

lasīt vairāk

21.10.2011MS – slimība, kas piezogas nemanāmi

MS – tā ir slimība, kas parasti piezogas nemanāmi, un nav divu cilvēku, kam tā noritētu pilnīgi vienādi. Pie tam tā ir jaunu cilvēku slimība. Jauns, spēcīgs, vesels, ar nākotnes cerībām un tad ... nu tad – kā nu kuram...

lasīt vairāk

21.10.2011Mana līdzgaitniece MS

Pirmdiena, trešdiena un piektdiena – nedēļas svarīgākās dienas. Tās svarīgas ne tāpēc, ka tajās ir iespēja noskatīties mīļākās dokumentālās filmas, bet tāpēc, ka šajās dienās vienmēr, lūkojot pēc medikamentiem, atceros par savu līdzgaitnieci šajā dzīvē – MS.

lasīt vairāk

21.10.2011Mana dzīve ar MS jeb cīņa Dieva spēkā

Tiklīdz uzzināju par MS stāstu konkursu, nolēmu rakstīt, jo mans stāsts par slimību kā tādu droši vien būs mazliet atšķirīgs, bet ceru, tas kalpos par iedrošinājumu kaut vienam MS slimniekam.

lasīt vairāk

21.10.2011Es biju kā liels, skaists koks, kas deva augļus

Es biju gribasspēka pilna sieviete. Ar vīru bijām uzcēluši skaistu ģimenes māju. 9km no pilsētas apsaimniekojām vectēva mantojumā atstāto zemi. Divi dēli auga. 90-tajos gados likvidējās rūpnīcas, palikām bez darba. Sākām veidot savu SIA, lai būtu darbs ģimenei un vēlāk arī dotu darbu citiem. Daudz bija jāiemācās, jāstreso, kredīti, neziņa, bet, visai ģimenei turoties kopā, nenogrimām.

lasīt vairāk

Aptauja:
Mana primārā nepieciešamība.

Rezultāti Atbildēt

Biedrība „Latvijas Multiplās sklerozes asociācija” (LMSA)
LMSA atrodas Latvijas Jūras medicīnas centrā (LJMC) Melīdas iela 10, Rīga, LV – 1015

Tālrunis: 2 659 9723
E-pasts: lmsa@lmsa.lv

LMSA rekvizīti:
A/S „Rietumu Banka”
Konts:
IBAN LV10RTMB0000 0688 01518
SWIFT: RTMBLV2X


Nodaļas

Mājas lapas izveidi un esamību atbalsta: