Rīgā gadu mija klāt

 

red-christmas-ornaments-11228.jpg               Arī   Rīgā gadu mija klāt,

                 Varam visus aicināt!

 

     Jaunais gads klauvē pie durvīm ar jaunām cerībām un vēlmēm. Un mēs atkal satiekamies, jo  tas ir tas , kas sagādā mums prieku- satikšanās un kopā būšana. Šoreiz tikāmies jaunās telpās, kuras mums atvēlēja Rīgas-Vidzemes priekšpilsētas sociālais dienests. Paldies tiem, kas bija atnākuši, bet kā paši saka, kā tad mēs varējām savādāk, vai tad var neatnākt, ja zini, ka tevi šiet gaida, saprot un izprot vislabakāk.  

     Paldies aptiekas ziedotājiem par  dāvanām, par dažādiem vitamīniem, kas mums ir tik ļoti nepieciešami, bet kurus dažkārt nevaram atļauties, dēļ mazajiem pabalstiem.  Pārrunājām par jaunākajām aktualitātēm un gaidāmajiem jaunumiem nākamajā gadā, jo 17 janvārī mums būs lielās valdes pārvēlēšanas . Paldies,  zemnieku saimniecībai „Kunturi” par cienastu galdam, ziedot .lv par cepumiem ko varējām galdā likt cienastam un dāvaniņās. Pateicoties RDLD /Rīgas Domes Labklājības departaments/ projekta finansējumam,  varējām sapirtkt  vienreizējos traukus,  kur likt cienastu, salvetes un citas preces, lai veiksmīgi varētu atzīmēt pēc visām tradīcijām šos Ziemassvētku-Jaungada pasākumus ne tikai Rīgas-Vidzemes, Rīgas Latgales nodaļās, kuras vada Ineta Osipoviča, bet arī Rīgas Zemgales un Rīgas Kurzemes nodaļās. Pateicoties RDLD finansējuma piešķiršanai, varējām saklāt Ziemassvētku kafijas galdu un iegādāties mūsu cilvēkiem  inkontinences līdzekļus, kā arī daudz ko  citu saimniecībai nepieciešamu.  

     Kā jau katru gadu, arī šoreiz dāvanas netika dalītas tāpat vien, tās bija jānopelna, ar kādu laba vēlējumu, dzejoli vai dziesmiņu.

   2016.gada nogalē arī apciemojām cilvēkus mājās, mēs cenšamies nevienu savu asociācijas biedru neaizmirst, lai arī trūkst palīdzīgo roku, transporta ar ko visu sagādāt un nogādāt līdz katram adresātam, paldies Skaidrītei, kura ir vienīgā, pateicoties kurai tiek izvadāts pa nodaļām pirmās nepieciešamības preces, līdz nodaļu vadītājiem iepirktas lietas, kuras mums pašiem vien ir vajadzīgas....

     Uz tikšanos nākamgad, ar jauniem spēkiem, cerībām, ka nākošais būs labāks par šo, un ja mēs ticēsim, tad tā arī būs.

 

Laimīgu jauno, 2017. gadu!

Aptauja:
Mana primārā nepieciešamība.

Rezultāti Atbildēt

Biedrība „Latvijas Multiplās sklerozes asociācija” (LMSA)
LMSA atrodas Latvijas Jūras medicīnas centrā (LJMC) Melīdas iela 10, Rīga, LV – 1015

Tālrunis: 2 659 9723
E-pasts: lmsa@lmsa.lv

LMSA rekvizīti:
A/S „Swedbank”
Konts:
LV54HABA0551052632700
SWIFT: HABALV22


Nodaļas

Atbalstītāji: